OPS
24/7
Scroll

OTVOREN TIVAT CREW LOUNGE

2. 07. 2013 Press 1min

[in Montenegrin]

July 02, 2013 | Full Article: Antena M, www.antenam.net

Vodeća svjetska kompanija za podršku i pružanje usluga u aviosaobraćaju Euro Jet, otvorila je na aerodromu Tivat Crew Lounge - prostorije namijenjene posadama aviona koji saobraćaju na tom aerodromu.

Tom prilikom, direktor „Euro džeta“, Karol Čarli Bodnar je kazao da jedva bilo saobraćaja u Crnoj Gori kada je on došao.

"Pitali su me zašto sam uopšte došao kada nema letova. Rekao sam da sam pionir koji traži šansu i gradi infrastrukturu za korporativnu avijaciju. Zahvalan sam što je rukovodstvo aerodroma napravilo produžetak parkirališta, tako da nekoliko privatnih džetova može da stane i primi putnike", rekao je Bodnar.

Bodnar je kazao da smatra da je ova kancelarija mala stvar za Tivat, ali velika stvar za generalnu avijaciju u Crnoj Gori, jer su otvorena vrata za privatni džet biznis.

Newer Older

Get the Real News

All the latest Euro Jet news can land right in your mailbox! Just sign up below by letting us know your email address. We will handle your contact information as carefully as we would handle your aircraft support – very discretely and all information is private and fully confidential.

Your email is not valid. Thank you!